Prețul corect? Becali, fără secrete: ce sumă a pregătit pentru transferul lui Alex Mitriță

becali alex mitrita FCSB Transferuri FCSB Superliga Mitriță, pe vremea când juca pentru PAOK
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 21:19
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 21:27

FCSB a declaranșat ofensiva pe piața transferurilor. 

Marius Ștefănescu e noul jucător al campioanei FCSB, formație antrenată de cipriotul Elias Charalambous. 

Becali, despre suma pregătită pentru Alex Mitriță și 'paralela" cu Ștefănescu 

Cluburile FCSB şi Sepsi au anunţat, vineri, transferul fotbalistului Marius Ştefănescu de la gruparea din Sfântu Gheorghe la echipa bucureşteană. Gigi Becali și-a exprimat satisfacția că a reușit să-l convingă pe unul dintre cei mai creativi fotbaliști din Superliga României și a vorbit despre Ștefănescu în contextul în care îl vrea în continuare la FCSB și pe Alex Mitriță. 

  • Mitriță, pe vremea când juca pentru PAOK

"Să dea Dumnezeu (n.r. - ca Ștefănescu să fie Mitriță II). Pe Mitriță aș fi dat trei milioane. Am luat un Mitriță II numai cu 1,3 milioane, nu?", a declarat Gigi Becali, vineri seara, la televiziunea Digisport. 

Mitriță, fotbalist la Universitatea Craiova, nu a fost luat în lotul României pentru EURO 2024 de selecționerul Edi Iordănescu. 

Marius Ștefănescu (25 de ani) a semnat deja contractul şi se va alătura lotului FCSB în cantonamentul echipei, din Ţările de Jos. Marius Ştefănescu, care a evoluat în 191 de partide şi a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.

Sepsi a explicat că oficialii clubului au avut în ultima perioadă mai multe discuţii cu Marius Ştefănescu, dar jucătorul a comunicat că vrea să îşi continue cariera la FCSB, fiind evident pentru toată lumea că nu mai doreşte să rămână la Sepsi OSK.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!