Preferatul lui Gigi Becali isi poate face bagajele! PRIMUL Stelist care poate pleca din iarna: Reghe nu-l vrea in echipa!

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Septembrie 2013, 17:39
Preferatul lui Gigi Becali isi poate face bagajele! PRIMUL Stelist care poate pleca din iarna: Reghe nu-l vrea in echipa!

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Transferat in ianuarie de la Otelul pentru 100.000 de euro, Cornel Rapa se anunta unul dintre cele mai reusite transferuri. Om de nationala si jucator de baza in echipa de Liga Campionilor a celor de la Otelul, Rapa parea ca are forta si viteza sa se impuna in Ghencea. Nu a fost deloc asa. Jucatorul adus peste capul lui Laurentiu Reghecampf de catre patronul Gigi Becali are sanse mici sa mai ramana in Ghencea.

Reghe il foloseste doar pentru a-l inlocui pe Georgievski, atunci cand fundasul Stelei era accidentat.

La meciul cu Sageata Navodari, Reghe nu a putut conta pe Georgievski, insa nu a vrut sa-l mai joace nici pe Rapa. In locul macedoneanului a intrat Prepelita, care si-a facut treaba si a inscris un gol.

ProSport scrie ca Rapa este printre primii stelisti care isi va face bagajele in iarna. El nu a fost inclus nici pe lista UEFA, iar acest lucru il va forta si mai tare sa plece.

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, adusă cu duba la DNA pentru audieri
BRAT