Pozitia CSA, dupa prima runda de negocieri purtate de Argaseala si Boroi. Ce s-a discutat si care sunt planurile pe termen scurt

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Septembrie 2015, 13:52

	Pozitia CSA, dupa prima runda de negocieri purtate de Argaseala si Boroi. Ce s-a discutat si care sunt planurile pe termen scurt

La scurt timp dupa incheierea discutiilor si dupa ce Valeriu Argaseala a facut o scurta declaratie in fata sediului CSA (DETALII AICI), conducerea Clubului Sportiv al Armatei a facut mai multe precizari intr-un comunicat oficial.

Steaua si CSA au reinceput negocierile pentru incheierea litigiului care a provocat valuri in acest an. Conflictul, care dureaza deja de luni bune si care a avut efecte grave asupra campioanei ultimelor 3 sezoane, ar putea fi ingropat.

CSA a decis sa ii cheme pe conducatorii FC Steaua la negocieri, iar situatia s-ar putea indrepta incet-incet.

"Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentantii CSA Steaua si reprezentantii SC. FC Steaua SA. Intalnirea a avut loc la initiativa presedintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a pozitiilor echilibrate si disponibilitatii exprimate public de presedintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argaseala.

In cadrul intalnirii, au fost reluate discutiile privind o viitoare colaborare intre cele doua cluburi, avand ca teme principale:

1. reglementarea problematicii legate de folosirea marcii

2. revenirea echipei de fotbal in complexul Ghencea

Cele doua parti au convenit ca viitoarea colaborare se va face in conformitate cu prevederile legale in vigoare si cu Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie din 3 decembrie 2014.

In perioada imediat urmatoare vor fi stabiliti termenii concreti ai colaborarii", se arata in comunicatul CSA.

Biletele pentru transportul în comun în București se scumpesc de duminică. Ce preț vor avea
BRAT
Modifică setările cookies