Povestea jucatorului care a ucis visul de Liga al Stelei: "Faceam naveta 10 km. Acum m-am razbunat pe Cartu"

Autor: Sport.ro
Marti 12 Aprilie 2011, 08:53

	Povestea jucatorului care a ucis visul de Liga al Stelei: "Faceam naveta 10 km. Acum m-am razbunat pe Cartu"

Steaua si-a pierdut sperantele la o calificare in Liga Campionilor dupa meciul pierdut cu Astra, 0-1. Golul din minutul 90 le da doar sansa teoretice stelistilor, care se lupta acum pentru a ramane pe un loc ce duce in Europa League.

Ovidiu Mihalache a fost omul care a adus victoria Astrei in minutul 90 al meciului cu Steaua. Jucatorul are o poveste trista: facea naveta pentru a ajunge la antrenamente si in anul in care a debutat in Liga I a si retrogradat.

"Eu stiu ca am partea mea de vina in punctele pierdute la Timisoara si chiar daca m-am rugat la Dumnezeu sa fac un meci bun, sa nu luam gol. Cand am debutat in Liga I, in 2009, a fost tot impotriva domnului Cartu, am pierdut acasa cu 1-0, el era la Pandurii. Acum m-am razbunat intr-un fel. Faptul ca am incercat, in minutul 90, face ca aceasta zi sa fie una dintre cele mai fericite din viata mea si, cu siguranta, cea mai frumoasa de pana acum din cariera de jucator",a marturisit in ProSport Ovidiu Mihalache.

"Sunt din satul Dancu, comuna Holboca, judetul Iasi. Mi se spune 'Mache' Faceam naveta 10 km ca sa ajung la antrenamente", povesteste jucatorul care a ucis Steaua.

Mache a debutat in fotbalul mare la Poli Iasi. "Echipa retrograda in acel an, nu mai erau bani si s-a apelat la juniori. Eu aveam 15 ani si am jucat doua meciuri in B", spune Ovidiu Mihalache.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT