"Poti sa te transferi si fara declaratii!" Mesajul lui Stoican catre Rotariu dupa ultimele zvonuri despre plecarile de la Dinamo

"Poti sa te transferi si fara declaratii!" Mesajul lui Stoican catre Rotariu dupa ultimele zvonuri despre plecarile de la Dinamo

Dorit de mai multe cluburi din Europa, dar blocat de Dinamo cel putin pentru un sezon, Rotariu nu se fereste sa vorbeasca despre interesul altor cluburi pentru el.

Flaviu Stoican ii transmite jucatorului sau ca poate pleca la un alt club din Europa si fara sa faca prea multe comentarii pe seama posibilei sale plecari de la Dinamo.

"Dorin Rotariu ramane un jucator foarte important pentru mine, pentru Dinamo. El in primul rand, apoi eu, dar si ceilalti colegi ne dorim ca sa aiba evolutii constante de la meci la meci sau chiar in crestere."

"In ceea ce priveste declaratiile lui, ca vrea sa plece, fiecare considera ca este bine sa spuna ce gandeste. Am discutat cu jucatorii si noi, cei care suntem la Dinamo, trebuie sa ne facem treaba pana va veni o oferta concreta. Daca o sa vina o oferta concreta si o oferta foarte buna, poti sa te transferi si fara sa dai declaratii inainte de a pleca."

"Imi doresc ca Lazar sa continue din punct de vedere sportiv la acelasi nivel, chiar sunt convins ca este loc de mai bine. In ceea ce priveste plecarea lui, sa fiti convinsi ca nu va pleca niciun jucator pana la finalul campionatului. Vorbesc de jucatorii foarte importanti", a declarat flavius Stoican la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies