Portarul care i-a promis lui Becali ca il face campion, pus pe LIBER de clubul sau! Ce a patit
Miercuri 04 Aprilie 2018, 18:01

Portarul care i-a promis lui Becali ca il face campion, pus pe LIBER de clubul sau! Ce a patit

Anul trecut, Victor Rimniceanu era campion cu Viitorul, acum e liber de contract. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Pus pe liber de Hagi, Rimniceanu i-a dat mesaj lui Becali si i-a transmis ca FCSB va castiga titlul in acest sezon daca il va angaja. Becali l-a ales pe Balgradean, iar Rimniceanu a ajuns la Sepsi.

Dupa doar 4 luni, portarul a fost pus pe liber si de echipa din Sf. Gheorghe. Rimniceanu nu s-a inteles cu antrenorul Eugen Neagoe, care a decis sa-l dea afara. Oficial, motivul prezentat de club este o accidentare suferita de portar.  Si Patrick Petre a fost pus pe liber de catre conducerea nou-promovatei.


MM Stoica l-a criticat pe Rimniceanu pentru ca a avut curajul sa ii dea mesaj lui Becali. "Avem 3 portari, pe cine sa luam, pe ala care l-a facut campion pe Hagi, dar a luat gol de la 30 de metri? Unde am ajuns daca un jucator ii da mesaj patronului sa se autopropuna?!", spunea Mihai Stoica.Dragnea, primă reacție ironică după scrisoarea în care i se cere demisia. ”La CEX o să vorbesc bine și apăsat”