Gica Popescu Gigi Becali Steaua Superliga

Popescu s-a suparat dupa ce a fost anuntat la Steaua de Becali! SINGURUL mod in care fostul capitan al nationalei revine in fotbal

Gigi Becali a surprins pe toata lumea saptamana trecuta, cand a anuntat ca MM Stoica si Gica Popescu sunt gata sa preia Steaua dupa ce vor fi eliberati. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Septembrie 2015, 08:40
Data actualizarii: Marti 22 Septembrie 2015, 08:41

"N-o stiu de la Popescu, mi-a zis MM", a declarat Becali. Gica Popescu s-a suparat. El nici macar nu stie cand si daca va iesi de la inchisoare inainte de termen. In cateva saptamani afla data la care se va judeca eliberarea sa conditionata. Avocatii sai spera sa fie o data apropiata de Sarbatorile de iarna.

Mai mult, Popescu nu se gandeste in aceste momente la fotbal, ci doar la familia sa. "Vreau sa recuperez timpul pe care nu l-am petrecut cu ei", a transmis Popescu din inchisoare, potrivit Gazetei Sporturilor.

Popescu nu are de gand sa mearga la Steaua cu MM Stoica. "Daca voi reveni vreodata in fotbal, voi face echipa cu Hagi", a anuntat el. Hagi a refuzat sa mai mearga la meciurile nationalei dupa condamnarea lui Popescu la inchisoare in Dosarul Transferurilor. 

Popescu a trecut prin cea mai grea perioada din viata sa, dupa ce a fost condamnat la inchisoare, si-a pierdut banii, iar tatal sau a decedat. 

Modifică setările cookies