Popa: "Sunt suparat pentru ca accidentatii isi revin greu. O sa fie greu cu Dinamo"

Autor: Sport.ro
Luni 17 Martie 2008, 14:48
"AVEM ACCIDENTATI SI DUPA MECIUL CU FARUL"
Antrenorul Popa se pregateste de zor pentru meciul cu Dinamo. Cu toate ca spera intr-o victorie, Popa nu are insa tot lotul la dispozitie. El este suparat pentru faptul ca accidentatii se refac greu si cum un ghinion nu vine niciodata singur, Radu Ciobanu va sta si el pe banca pentru cumul de cartonase galbene.

"Sunt suparat pentru ca jucatorii accidentati nu-si mai revin. Am sperat ca macar unul-doi dintre cei care sunt accidentati sa-si revina, insa nu s-a refacut niciunul. Raman in continuare absenti Leonard Naidin, Bogdan Straton, Cristian Munteanu, Adrian Ilie si Paul Tincu. In plus, dupa meciul cu Farul, Radu Ciobanu, care a luat un cartonas galben, este suspendat pentru meciul de miercuri, de la Bucuresti, cu Dinamo", a spus Popa. 

"Nu numai ca nu s-au refacut jucatorii accidentati, ba mai mult s-ar putea ca nici Sfarlea si nici Balba, care au acuzat niste lovituri dupa partida cu Farul Constanta, sa nu poata fi apti pentru meciul cu Dinamo. Singura veste buna este ca va putea juca Buta, care a fost suspendat in ultimul meci de campionat", a spus Popa.

Maia Sandu, invitată de Viorica Dăncilă la București. Mesajul transmis premierului moldovean
BRAT