Liga 1

Politica bizara de transferuri la Dinamo: inca un jucator luat in aceasta iarna a fost dat afara de la echipa! Henrique a semnat deja cu Viitorul

•Sefii din Stefan cel Mare au anuntat si in aceasta iarna, pentru a...nenumarata oara, demararea proiectului "New Dinamo"
•Noul Dinamo are insa o politica de transferuri cel putin bizara, 3 dintre cei 11 fotbalisti luati in aceasta iarna fiind deja dati afara

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Februarie 2015, 17:35
Data actualizarii: Duminica 15 Februarie 2015, 18:21

Aventura brazilianului Henrique Bernardo la Dinamo a durat doar o luna de zile. Adus la inceputul anului de la ASA Targu Mures, odata cu noul manager Daniel Stanciu, atacantul a imbracat tricoul alb-rosu doar in meciurile de pregatire.

Fost la Otelul si ASA, Henrique a fost dat afara de Dinamo, "cainii" considerand ca nu au nevoie de el, mai ales dupa ce acesta nu a reusit sa impresioneze in meciurile de pregatire.

Henrique nu a reusit sa le ia fata lui Marius Niculae si polonezului Bilinski, motiv pentru care sefii au considerat ca atacantul de 28 de ani poate parasi formatia.

Brazilianul, care a inscris un gol in turul campionatului pentru ASA, si-a gasit insa repede echipa. Acesta a semnat cu Viitorul, fiind deja prezentat de formatia lui Gica Hagi.

Interesant este insa si faptul ca Henrique este al treilea fotbalist la care Dinamo renunta, desi in urma cu o luna era vazut drept o solutie pentru retur.

In aceeasi situatie au fost si Lucian Goian, fundas care a mers in cantonament cu echipa, insa a carui mutare nu s-a mai perfectat, dar si Andrei Cordos, protagonistul unei adevarate telenovele. Cordos a fost dat afara, apoi rechemat la echipa si din nou dat afara.

"Transferul la Dinamo e un pas important in cariera mea. Sunt foarte bucuros ca voi imbraca tricoul unui club mare al Romaniei, cu suporteri extraordinari. Iubesc fotbalul ofensiv si sper sa readucem echipa in fruntea clasamentului. Imi doresc enorm sa castig un trofeu cu Dinamo", spunea Henrique in urma cu o luna de zile.

Modifică setările cookies