Poli Iasi a gasit solutia pentru a bate Rapidul: va evolua cu o minge rotunda!

Autor: Sport.ro
Marti 08 Aprilie 2008, 12:26
"MIZAM PE FAPTUL CA MINGEA E ROTUNDA SI AVEM SANSA NOASTRA!"

Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat ca spera ca formatia condusa de Ionut Popa sa obtina macar un punct in partida din deplasare cu Rapid

"E clar ca ne asteapta un meci foarte greu, in fata unei echipe de top, care lupta pentru calificarea intr-o cupa europeana. Noua ne lipsesc mai multi jucatori, accidentati sau suspendati, dar chiar si asa, mingea este rotunda si avem si noi sansa noastra. Vrem macar un punct la Rapid. Daca vor fi trei, cu atat mai bine. Ma bazez pe dorinta de afirmare a jucatorilor nostri care au evoluat mai putin si care trebuie sa demonstreze ca merita un loc de titular", a spus Sorin Boca.

Oficialul iesean a mentionat ca spera ca antrenorul Ionut Popa sa nu fie suspendat de Comisia de Disciplina a FRF. "Domnul Popa este chemat astazi la Comisia de Disciplina, unde va da explicati vizavi de comportamentul pe care l-a avut in timpul partidei cu Pandurii Targu Jiu, cand arbitrul asistent Miklos Nagy a spus ca tehnicianul l-a jignit, si in legatura cu incidentul de vineri avut cu Bogdan Mara, in timpul partidei cu Unirea Urziceni. Eu sper ca membrii Comisie vor intelege ca nu s-a intamplat nimic in asa-zisul incident cu Mara, jucatorul chiar recunoscand acest lucru. Nu cred ca se impune luarea vreunei masuri impotriva antrenorului nostru", a adaugat Boca.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies