Florin Gardos Dumitru Dragomir Steaua Liga 1

"Pleaca in aceasta vara!" 10 milioane de euro din Premier League pentru stelistul care poate lasa o gaura URIASA in Ghencea

Steaua isi poate vinde in Premier League unul dintre cei mai buni jucatori din lot, in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iunie 2014, 11:29
Data actualizarii: Joi 12 Iunie 2014, 11:35

Dumitru Dragomir a dezvaluit la Sport.ro ce discutie a purtat in urma cu 4 luni cu doi reprezentanti ai unor cluburi mari din Premier League despre transferul lui Gardos in Anglia.

10 milioane de euro este suma cu care englezii au fost anuntati de Dragomir ca il pot lua pe Gardos. Fostul sef al Ligii spune ca daca fundasul Stelei se nastea in Germania sau in Anglia ar fi valorat chiar si de cinci ori mai mult:

"Din ce stiu eu, Gardos este curtat cu o suma mare de bani.Eu zic ca Gardos pleaca in vara asta. V-am mai spus, acum patru luni de zile am fost in Anglia si am fost la o masa la care erau oameni foarte importanti din fotbalul englez, care m-au intrebat si pe mine despre Gardos."

"Doi conducatori erau foarte incantati de aducerea lui la o echipa mare din Premier League. Atunci le-am zis ca sub 10 milioane de euro nu se poate vinde Gardos. M-au intrebat daca are probleme medicale, le-am explicat ca e foarte tare, ca e un fotbalist care are tot ce trebuie pentru postul asta."

"Daca era nascut in Germania sau in Anglia, valora peste 40, 50 de milioane. Dar nu stiu ce s-a intamplat cu doamna Reghe. Eu le-am dat telefonul doamnei, dar nu stiu ce s-a mai intamplat, ca am fost schimbat de la Liga.", a declarat Dumitru Dragomir la Sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies