"Pleacă Ghezali?". Răspunsul oferit de Dinamo după sezonul excelent al francezului

lamine ghezali Dinamo Vlad Iacob Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 20:57
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 20:56

Lamine Ghezali (23 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo în sezonul în care "câinii" au obținut promovarea în Liga 1.

Atacantul francez format la Saint-Etienne a înscris 12 goluri și a oferit 5 pase decisive în sezonul recent încheiat din Liga 2, inclusiv trei reușite în barajul de promovare cu FC Argeș (8-5, la general).

Vlad Iacob: "Nu am primit nicio ofertă pentru Ghezaliy. Noi vrem să rămână"

Francezul va rămâne și în noul sezon la Dinamo, grație unei clauze trecută în contractele străinilor de conducere, potrivit căreia înțelegerile se vor prelungi automat în cazul promovării.

După promovarea lui Dinamo, în presă au apărut speculații potrivit cărora Ghezali s-ar putea despărți de clubul din Ștefan cel Mare. Totuși, Vlad Iacob, administratorul special al clubului, susține că nu s-a primit nicio ofertă pentru atacantul francez, iar Dinamo intenționează să-l păstreze pe francez.

"Eu am văzut foarte multe speculații în presă, s-au vehiculat și sume de transfer. Tot ce pot să spun este că pe adresa clubului nu a venit vreo solicitare oficială. 

Am auzit de interes doar din presă, deci nu avem această prioritate. Nu ne dorim ca Ghezali să părăsească clubul. Noi credem în el și credem că poate evolua cel puțin la fel de bine cum a făcut-o în play-off-ul sezonului trecut", a spus Vlad Iacob, la Digisport.

Lamine Ghezali este cotat de publicația Transfermarkt la 200.000 de euro. 

Atacantul are în CV 8 prezențe în prima divizie din Franța, toate pentru AS Saint-Etienne, în care a reușit să marcheze și un gol, contra lui SM Caen. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!