Claudiu Keseru FCSB UTA Arad Superliga Claudiu Keșeru

Pleacă de la FCSB, dar rămâne în Liga 1! Claudiu Keșeru a fost ofertat de o echipă cu ”planuri mari”

Claudiu Keșeru (35 de ani) a avut un sezon ”de coșmar” la FCSB. A pierdut titlul și a fost tras pe ”linie moartă” de Gigi Becali, astfel că va deveni liber de contract în această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 18:14
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 18:19

Chiar dacă a ajuns deja la o vârstă înaintată, atacantul nu duce lipsă de oferte. Este dorit atât în țară, cât și în străinătate, dar cea mai ”tentantă” ofertă pare să fie din partea celor de la UTA Arad, acolo unde este dorit de Alexandru Meszar, omul care conduce destinele clubului arădean.

Claudiu Keșeru, aproape de o altă echipă din Liga 1

Keșeru este tentat să accepte oferta venită din partea celor de la UTA. Pe atacant l-ar încânta liniștea de care ar avea parte la Arad, dar și distanța mică față de Oradea, orașul său natal, notează GSP.ro.

UTA s-a salvat de la retrogradare în acest sezon, dar nu i-a prelungit înțelegerea lui Ionuț Badea. Clubul a anunțat deja despărțirea de antrenor, urmând ca, cel mai probabil, în perioada următoare să fie numit un nou tehnician. Favorit ar fi Ilie Poenaru.

1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Claudiu Keșeru, potrivit site-urilor de specialitate. Dacă transferul se va realiza, atacantul va fi cel mai bine cotat jucător din lotul celor de la UTA.

Atacantul a prins 19 meciuri la FCSB în acest sezon, majoritatea din postura de rezervă, reușind să marcheze de cinci ori, cifră la care se mai adaugă și trei pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!