Liga 1

'Pleaca 3 jucatori!' Anuntul facut AZI de Becali! Steaua vrea o noua echipa de Champions League! Cum se schimba echipa

Becali a uitat de promisiunea pe care a facut-o in vara. Se gandeste din nou sa investeasca pentru a crea o echipa de Champions League la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 16:08
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 16:25

Becali a dezvaluit ca Steaua se va desparti de 3 fotbalisti pana la sfarsitul anului.  Momvilovic de la Pandurii, Alibec de la Astra si Belu de la Timisoara pot fi solutii pentru echipa lui Radoi.

"Vor pleca sigur 3 jucatori. Nu vreau sa spun nume, nu va zic de cine ne despartim, dar va dati si voi seama. Nu vreau sa vorbesc de Alibec, nu ne intereseaza. Dupa aia iar vorbesc aiurea si spun unii ca ma bag la alte echipe. Mai bine nu. Pe cei care pleaca ii stiti, nu le zic numele ca sa iau bani pe ei. Vreau si eu 200 000, 300 000 de euro. Nu mai sunt ca inainte sa vorbesc, acum tac si imi vad de treaba", a spus Becali.

Patronul Stelei a continuat: "Cu Momcilovic a fost o discutie in vara, stie si Edi Iordanescu de ea. Pe urma, n-am mai vorbit nimic. Eu nu fac d-astea inainte de meciul direct. Asta e furt, e hotie, eu nu fac asa ceva. De Belu nu stiu nimic. O sa iau masuri in iarna. Masuri de Champions League!"

Modifică setările cookies