Piturca REFUZA prezentarea oficiala la Steaua: "Ce e aia? Nu ii plac lucrurile astea!"

Autor: Sport.ro
Sambata 17 Iulie 2010, 17:50

	Piturca REFUZA prezentarea oficiala la Steaua: "Ce e aia? Nu ii plac lucrurile astea!"

Pentru prima data in era Becali, Steaua nu isi va mai prezenta antrenorul la palat. Piturca intrerupe regula pentru ca prefera sa stea in umbra.

S-au dus vremurile in care Becali facea show din prezentarea antrenorilor la Steaua. Si nu au fost putine. Acum, lucrurile se schimba, asta dupa ce Piturca a schimbat mai multe reguli, staff-ul sau jucatori.

Gigi Becali confirma ca Victor Piturca vrea o prezenta discreta in Ghencea. Atat de discreta incat Piturca nu a dat nicio declaratie oficiala din calitate de antrenor. Eugen Neagoe il va reprezenta la conferintele de presa.

"Lui Piturca nu ii plac lucrurile astea. Ce e aia? Ce instalare? Pentru ce? E antrenorul Stelei, ce sa mai faci altceva. Daca el nu vrea, ce sa ii fac?" a spus Gigi Becali la gsptv.


"Am platit ieri banii pe Latovlevici, iar azi era data limita. S-ar putea sa mai vina jucatori.

Nu mai e posibil sa mai jucam vreun amical cu Real Madrid.

Vom juca in Ghencea cu U Craiova, s-au stins toate litigiile, am luat o optiune, transmisa la FRF, ca nu mai santem in conflict cu CSA in ceea ce priveste stadionul. Noi ingrijim baza, cheltuim bani cu asta si avem dreptul sa desfasuram activitati culturala-sportive acolo. Nu e un contract de inchiriere" a mai spus Becali.

Prezența la vot, alegeri locale 2020. Câți români au votat până la ora 17:00
BRAT