Victor Piturca FCSB Gigi Becali mihai pintilii Superliga

Pițurcă îl avertizează pe Mihai Pintilii: "Penibil! Nu știu dacă își dă seama". Sfat pentru antrenorul lui FCSB

Victor Pițurcă nu este de acord cu modul în care se lucrează la FCSB și la situația în care este pus Mihai Pintilii, fostul său jucător de la naționala României.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 21:35
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 21:30

În acte delegat, dar neoficial antrenor principal la FCSB, Pintilii deține în prezent doar licența UEFA B, obținută în Republica Moldova. Astfel, fostul mijlocaș nu are dreptul de a fi și oficial principal al echipei, iar la meciuri nu poate da indicații.

Pițurcă îl avertizează pe Mihai Pintilii

Victor Pițurcă spune că Pintilii se află într-o situație penibilă și nu știe "dacă el își dă seama". Totodată, fostul selecționer cere Școlii de Antrenori din România și FRF să simplice modul în care foștii fotbaliști importanți pot obține licențele necesare de antrenori.

"Și dacă merg în Moldova, problema este să își facă școală. În toată lumea, antrenorul trebuie să aibă diploma Pro. Nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă. Luându-l exemplu pe Mihai Pintilii, care a fost un om extrem de profesionist prin tot ceea ce făcea el, dar nu mi se pare corect ca o valoare ca el să fie la meciuri cu acea tabelă de schimbat jucătorii. Mi se pare penibil. Eu nu știu dacă el își dă seama. Ar trebui să meargă să-și facă școala.

De asemenea, și cei care conduc Școala de Antrenori, Federația, trebuie să ia anumite măsuri ca jucătorii care au anumite meciuri la echipa națională să fie mai simplu pentru ei să ia licența într-un timp mai scurt", a spus Victor Pițurcă, la Digisport.

Gigi Becali nu are de gând să renunțe la Mihai Pintilii

Supărat din cauza faptului că Mihai Pintilii nu este lăsat să profeseze pe banca FCSB-ului deoarece nu are licență PRO, Gigi Becali a sărit la gâtul unui membru al Comisie de Disciplină a FRF, despre care a susținut că ar fi paharnicul lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației.

„Să nu vină la interviuri și dacă nu vine? Dacă nu îi dă voie, nu îi dă voie, ce să fac? Eu nici nu mai vreau să vorbesc de Federație. Am înțeles de unul care era jurnalist, e în comisia de antrenori, Rotaru parcă, e băiat cuminte, extraordinar. El îi pune în pahar lui Stoichiță și l-a făcut la comisia de licențe de antrenori, e și antrenor, îți dai seama, dacă Rotaru a ajuns...îți dai seama unde suntem noi?

Dacă Stoichiță, el comandă Federația, cu tot respectul pentru el, că e băiat de calitate, dar dacă el, că eu îl știu. Nu mai vreau să fac păcate, mă...Ar trebui să conducă Fedrația oameni care se pricep să conducă, oameni care au condus ceva și care sunt ceva. Nu avem? Lasă, mă, Lucescu, deja e hă-hă-hă, e titan, monstru sacru, îl avem pe Gică Popescu, pe Lupescu, îl avem pe Ilie Dumitrescu”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!