Pierdere importantă pentru Rapid! Un titular ratează primul meci oficial din 2024

Rapid Andrei Borza Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Ianuarie 2024, 19:33
Data actualizarii: Miercuri 10 Ianuarie 2024, 19:33

Rapid va începe noul an cu un meci împotriva lui FC U Craiova, vineri, 19 ianuarie, de la ora 20:00, în runda #22 din Liga 1.

Andrei Borza (18 ani), fundașul stânga de la Rapid, va rata primul meci oficial al giuleștenilor din 2024. Tânărul jucător a fost eliminat în meciul cu Petrolul (0-0), disputat pe 15 decembrie, după ce a văzut direct cartonaș roșu pentru un fault dur asupra lui Diomande, în minutul 6.

Andrei Borza a fost suspendat două etape

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât ca Borza să fie suspendat două etape, iar jucătorul să fie amendat cu 3.000 de lei. Fundașul stânga a ispășit deja o rundă de suspendare la duelul cu Farul Constanța (0-0), astfel că va mai fi indisponibil doar la duelul cu FC U Craiova, de pe 19 ianuarie.

Borza a fost principalul jucător folosit de Rapid în prima parte a sezonului pentru a respecta regula U21 în Liga 1. În absența lui, Cristiano Bergodi s-ar putea baza pe Cătălin Cîrjan sau Ștefan Pănoiu la duelul cu FC U Craiova.

De asemenea, Paul Papp, fundașul Petrolului, eliminat și el în aceeași partidă pentru cumul de cartonașe galbene, a fost suspendat o etapă și amendat cu 740 de lei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!