VIDEO Petrolul, victorii pe linie în cantonament! Tamaș și Grozav au marcat în ultimul amical

Petrolul Ploiești a încheiat cantonamentul din Turcia cu o victorie la scor împotriva formației Darica Genclerbirligi, din liga a patra turcă, scor 5-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 21:48
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 21:49

Pentru Petrolul au marcat Gabi Tamaș, Simon Măzărache, Dragoș Gheorghe, Gicu Grozav și Takayuki Seto

Petrolul, victorii pe linie în cantonament! 

"Meciul a semnat cu un exercițiu ofensiv al “galben-albastrilor”, dovadă și cele cinci goluri marcate până la final. Tamaș (15) a fost cel care a deschis scorul, cu capul, după un corner bătut, de pe stânga, pe prima bară, de către Dragoș Gheorghe, iar Măzărache (19), scăpat singur cu portarul advers, a majorat diferența patru minute mai târziu! 

Până la pauză, “lupii” au mai punctat o dată, prin Dragoș Gheorghe (36), scorul căpătând proporții după pauză, Gicu Grozav (47) și Seto Takayuki (73) fixând tabela la 5-0", se arată pe site-ul oficial al Petrolului.

  • Petrolul (repriza I): Moroz (30 Al. Radu) – Olaru (cpt), Tamaș, Horj – Pashov, Cebotaru, Jair, Velisar – Cioiu, Măzărache, Dr. Gheorghe.
  • Petrolul (repriza II): Al Radu (60 Avram) – Borța, Meijers, Huja, Țicu (cpt) – Dumitriu, Seto – Tolea, Tucaliuc, Grozav – Ivanovski.

În cantonamentul din Turcia, Petrolul a obținut alte trei victorii, cu Dinamo-Auto Tiraspol (2-1), Beykoz (8-0) și Al Makriyha (2-1).

Echipa lui Nicolae Constantin va reveni vineri în țară și va mai disputa două partide de verificare, cu Farul (miercuri) și Chindia (sâmbătă) înaintea startului noului sezon.

Modifică setările cookies