VIDEO Petrolul, victorii pe linie în cantonament! Tamaș și Grozav au marcat în ultimul amical

Petrolul Ploiești a încheiat cantonamentul din Turcia cu o victorie la scor împotriva formației Darica Genclerbirligi, din liga a patra turcă, scor 5-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 21:48
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 21:49

Pentru Petrolul au marcat Gabi Tamaș, Simon Măzărache, Dragoș Gheorghe, Gicu Grozav și Takayuki Seto

Petrolul, victorii pe linie în cantonament! 

"Meciul a semnat cu un exercițiu ofensiv al “galben-albastrilor”, dovadă și cele cinci goluri marcate până la final. Tamaș (15) a fost cel care a deschis scorul, cu capul, după un corner bătut, de pe stânga, pe prima bară, de către Dragoș Gheorghe, iar Măzărache (19), scăpat singur cu portarul advers, a majorat diferența patru minute mai târziu! 

Până la pauză, “lupii” au mai punctat o dată, prin Dragoș Gheorghe (36), scorul căpătând proporții după pauză, Gicu Grozav (47) și Seto Takayuki (73) fixând tabela la 5-0", se arată pe site-ul oficial al Petrolului.

  • Petrolul (repriza I): Moroz (30 Al. Radu) – Olaru (cpt), Tamaș, Horj – Pashov, Cebotaru, Jair, Velisar – Cioiu, Măzărache, Dr. Gheorghe.
  • Petrolul (repriza II): Al Radu (60 Avram) – Borța, Meijers, Huja, Țicu (cpt) – Dumitriu, Seto – Tolea, Tucaliuc, Grozav – Ivanovski.

În cantonamentul din Turcia, Petrolul a obținut alte trei victorii, cu Dinamo-Auto Tiraspol (2-1), Beykoz (8-0) și Al Makriyha (2-1).

Echipa lui Nicolae Constantin va reveni vineri în țară și va mai disputa două partide de verificare, cu Farul (miercuri) și Chindia (sâmbătă) înaintea startului noului sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!