Liga 1

Petrolul va fi data in JUDECATA la FIFA! Cine o cheama in fata judecatorilor de la forul mondial!

Ploiestenii au din ce in ce mai multe probleme, iar ultima dintre ele are legatura cu FIFA.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 14:36
Data actualizarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 14:53

Clubul Petrolul va fi dat in judecata de fostul secund de pe OZN Arena, Yuksel Yesilova. Acesta spune ca oficialii din Ploiesti nu i-au facut viza de munca pentru Romania, scrie ProSport.

Chiar daca Yesilova sustine ca a trimis trei adrese celor de la club, nu a primit un raspuns, asa ca se va adresa celor de la FIFA.

Cu patronul Dan Capra retinut sub acuzatia de evaziune fiscala si spalare de bani, cu jucatori aflati la final de contract sau nu vor sa se mai prezinte la lot, Petrolul va avea acum si de dat explicatii la FIFA.

ProSport noteaza ca ploiestenii au de platit si suma de 250.000 de euro autoritatilor locale, din urma, pentru folosirea stadionului din oras. Daca nu achita banii, Petrolul ar putea sa piarda dreptul de a mai juca pe OZN.

Yesilova a fost secundul lui Multescu, insa avea o clauza in contract care l-a facut sa ramana si dupa ce principalul s-a departit de prahoveni.

Oficialii ploiesteni nu i-au facut antrenorului turc viza de munca pentru Romania, iar acesta nu poate intra in tara! Astfel ca Yesilova s-a decis sa apeleze la comisiile FIFA.

"Asa cum sunt regulamentele FIFA, avocatul meu i-a instiintat oficial de trei ori pe sefii Petrolului ca nu mi-au intocmit actele pentru viza de munca. Nu am primit nici macar o singura data raspuns! Dreptul meu la munca este ingradit, iar acum pot rezilia unilateral contractul", a declarat Yesilova pentru ProSport.

Clauza agreata de sefii Petrolului la semnarea contractului se poate dovedi catastrofala pentru echipa ploiesteana:

"In aceste conditii, voi apela la FIFA pentru a-mi primi banii pana la finalul contractului, inca un an si jumatate", a continuat Yesilova. Este vorba despre 108.000 euro, bani pe care turcul este hotarat sa ii ia de la Petrolul.

Modifică setările cookies