Petrolul Ploiesti Ilie Oana Rapid Superliga

Petrolul - Rapid, sold out cu mai bine de două zile înainte de meci! Gazdele fac un apel pentru "o atmosferă unică"

Petrolul - Rapid, derby-ul etapei a cincea din Superliga, programat sâmbătă, de la ora 21:45, se va disputa cu casa închisă, a anunțat clubul ploieștean.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 16:45
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 16:45

Toate bilete pentru partida de pe Stadionul Ilie Oană, care are o capacitate de 15.500 de locuri, au fost vândute cu mai mult de două zile înainte de startul jocului.

Petrolul - Rapid se va disputa cu casa închisă

Dintre acestea, 10.000 au fost vândute exclusiv online, iar puținele tichete rămase au putut fi cumpărate astăzi și de la casele de la stadion. Jucătorii Petrolului au beneficiat de un sprijin impresionant și la precedentele meciuri de acasă din Superliga, însă derby-ul cu Rapid va fi primul joc cu casa închisă din acest sezon pentru ploieșteni.

Petrolul a făcut un apel pe rețelele sociale, cerându-le suporterilor ploieșteni să vină la meci îmbrăcați în galben "pentru a contribui la o atmosferă unică în România"

"SOLD-OUT ”Ilie Oană”‼️ Ne înclinăm! Vă mulțumim! 

Vom avea un stadion plin, vom avea un stadion în galben. Hai la meci îmbrăcat în galben pentru a contribui la o atmosferă unică în România", a transmis Petrolul.

  • Biletele la peluze și tribune pentru derby-ul Petrolul - Rapid au costat între 10 și 40 de lei. 
  • La meci sunt așteptați și aproximativ 1.000 de fani rapidiști

Petrolul și Rapid s-au întâlnit ultima oară în noiembrie 2020, la un meci din Liga 2, când ploieștenii s-au impus cu 2-0. Ultimul duel direct din Liga 1 s-a disputat în urmă cu mai bine de șapte ani, în martie 2015, când cele două au încheiat la egalitate, 1-1.

Modifică setările cookies