Petrolul Ploiești are ofertă scrisă de la un club din Austria! Jucătorul poate pleca în acestă iarnă 

Petrolul Ploiesti Andreas Leitner Austria Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 08:55
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 08:56

Petrolul Ploiești, aproape să vândă un jucător în această pauză competițională.

La revenirea în Superligă, Petrolul Ploiești a încheiat anul 2022 pe locul 8, cu 30 de puncte după 21 de etape. „Lupii galbeni” sunt la 3 puncte de poziția a șasea, ultima care duce în playoff, pe care se află în prezent FC Hermannstadt. 

Andreas Leitner, primul jucător care poate pleca de la Petrolul Ploiești 

Pentru a-și achita datoriile și a obține licența pentru sezonul 2023-2024, Petrolul este neovită să renunțe la unii jucători. Chiar dacă a fost curtat de Rapid, Gicu Grozav (32 ani) nu a mai plecat de la Ploiești, iar negocierile s-au încheiat, după cum a anunțat chiar Victor Angelescu. Cu toate acestea, mai sunt fotbaliști atractivi din lotul lui Nae Constantin (48 ani).

Unul dintre aceștia este Andreas Leitner (28 ani). Potrivit Propsort, portarul are o ofertă scrisă de 100.000 de euro de la un club din Austria. Tranzacția nu s-a perfectat deocamdată pentru că echipa care-l dorește pe Andreas Leitner nu vrea să achite suma într-o singură tranșă. 

În acest sezon, goalkeeperul austriac a bifat 4 meciuri în Superligă și 4 în grupele Cupei României. În cele 8 partide a încasat 8 goluri și a păstrat poarta intactă în 4 jocuri. Cota sa, în acest moment, potrivit Transfermarkt, este de 600.000 de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!