Petrolul Fotbal Comic Club :) Donald se joaca cu stadionul, Jerry e chemat sa salveze echipa, gazonul e mancat de viermi, echipa e mancata de rezultatele dezastruoase

Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2016, 11:31
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2016, 11:36

Fotbalul poate fi si comedie. Cand desenul tactic nu merge, situatia devine demna de desene animate.

Un club reconstruit pentru a juca in Europa acum se lupta sa supravietuiasa pe ultimul loc din Romania. Cum s-a ajuns aici?

Daca fotbalistilor le lipseste imaginatia pe teren, fanii reusesc mereu sa se reinventeze. Nicio situatie nu e fara scapare, chiar daca echipa pare condamnata in acest moment.

Un comentariu oferit un cititor www.sport.ro la intrebarea emisiunii Ora Exacta in Sport din aceasta dimineata, "Poate Ionel Gane sa salveze Petrolul?", a aprins imaginatia suporterilor din Ploiesti atat de dezamagiti in acest sezon.

Dan din Ploiesti:
"Matematic mai sunt sanse, dar sa ne gandim un pic la cei care conduc echipa: pe patron il cheama Capra, antrenorul se numeste Jerry, directorul societatii care pana acum ceva timp administra stadionul se numeste Donald (Donald Constantin), nu este de mirare ca avem o echipa de desene animate! :)))) Nu mai poate fi salvata Petrolul. Asteptam un investitor serios!..."

Rezultatul haosului de la Ploiesti? O fosta castigatoare a Cupei Romaniei si un club cu pretentii de a prinde grupele Europa League in sezoanele trecute a ajuns acum victima propriilor decizii dezastruoase. Astfel, Liga I pierde un alt club profesionist in schimbul unui club de comedie animata.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!