Petrolul se intareste dupa plecarea lui Grozav! Contra a luat azi un fundas si un mijlocas! Unul dintre cei doi a fost crescut in La Masia! 

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 19:43

	Petrolul se intareste dupa plecarea lui Grozav! Contra a luat azi un fundas si un mijlocas! Unul dintre cei doi a fost crescut in La Masia! 

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Petrolul a transferat doi jucatori dupa plecarea lui Grozav. Walter Fernandez Balufo are 24 de ani si a jucat ultima oara in Belgia, la Lokeren. Spaniolul ar trebui sa il inlocuiasca pe mijlocasul roman plecat la Terek. In cariera sa, spaniolul a mai jucat la Videoton si la Gimnastic. Balufo a fost crescut la celebra Academie de fotbal, La Masia.

Dean Beta este celalalt fotbalist transferat. Fundasul a jucat ultima data la Sportul Studentesc si a semnat un contract pe trei ani.  

Cei doi vor putea debuta pentru Petrolul in amicalul de vineri, impotriva celor de la Ludogoret Razgrad, in cadrul cantonamentului din Bulgaria.

Cosmin Contra a deplasat in Bulgaria urmatorii jucatori: Peterson Pecanha, Mircea Bornescu, Valincius Povilas, Jean Sony Alcenat, Sebastian Achim, Geraldo Alves, Alexandru Benga, Haubert Guilherme, Romario Pires, Damien Boudjemaa, Pablo de Lucas, Njongo Priso, Filipe Teixeira, Abel Camara, Vladut Morar, Laurentiu Marinescu, Marian Beta, Walter Fernandez, Alexandru Ion si Alexandru Radu (ultimii doi juniori).

Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT