Peluza Nord Steaua FCSB Gigi Becali Liga 1

Peluza Nord și-a prezentat scuzele în fața lui Gigi Becali: „Are dreptate! Ne pare rău!” 

Gheoghe Mustață a vorbit despre meciul FCSB-ului din turul 3 preliminar Conference League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 15:17
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 15:17

Pe 11 augsut, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro, pe Arena Națională, FCSB va disputa returul cu Dunakska Streda. În Slovacia, elevii lui Nicolae Dică (42 ani) s-au impus cu 1-0, grație golului înscris de Joonas Tamm (30 ani). 

Prima partidă nu a fost fără incidente. FCSB a fost amendată cu 50.000 de euro pentru scandările rasiste ale Peluzei Nord, anunțul fiind făcut în direct de Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Gheorghe Mustață își recunoaște greșeală și își prezintă scuzele în fața omului de afaceri. De asemenea, liderul Peluzei Nord, vine cu o teorie: că observatorul FIFA ar fi rapidist, de aceea a sancționat FCSB-ul cu o sumă atât de mare. 

„Gigi de data asta are dreptate! N-am ce să-i spun. Ne pare rău că s-a luat în considerare acel slogan pe care l-am strigat la sfârșitul meciului și uite că am fost pedepsiți. Ne pare rău că s-a ajuns la amenda asta foarte mare.

Cred că e cea mai mare amendă pe care am primit-o vreodată. Nu ne-am dat seama că și l-a sfârșitul meciului vom fi pedepsiți dacă vom cânta ‘Am avut și vom avea mereu…’. E un observator FIFA care monitorizează tot și am înțeles că e și rapidist. Dar nu mai contează asta.

Noi o stăm în partea cealaltă, la cealaltă peluză. Ne găsim noi locul și tot vom încuraja echipa, chiar și de la tribuna a doua 

Am înțeles că la peluza noastră vor sta copii și femei, care vor avea intrare liberă la meci”, a declarat Gheorghe Mustață pentru Fanatik

Gigi Becali: „Nu mai vreau să plătesc bani pentru amenzi!” 

„M-am reîntors datorită suporterilor, dar vreau să le transmit așa: nu mai vreau să plătesc bani pentru amenzi! Am plătit 50.000 de euro aseară, ne-a amendat UEFA. Sunt bani mulți 50.000 de euro. Voi faceți rău clubului! Să dea Becali banii? Sunt idiot? De ce strigă «am avut și vom avea mereu boală pe țigani?» Ce țigani, mă? Am jucat în Muntenegru (n.r. - Slovacia).  De ce să plătesc eu 50.000? Ce e asta, că nu înțeleg?Ce țigani, când joci în Macedonia (n.r. - Slovacia)?

Ce să-i mai spună liderului de galerie? (n.r. - Gheorghe Mustață)? Acum, vom juca cu ăștia, iar peluza e suspendată. Peluza e suspendată pentru meciul cu ungurii (n.r. - Dunajska Streda). Iar strigă «Afară cu ungurii din țară, apoi ne vor suspenda de tot terenul. Pentru ce, mă? Vreți să vedeți spectacol sau să scandați voi de țigani și unguri? În Anglia, ăia cântă încontinuu. De ce să strige afară cu ungurii din țară? E țara lor. Zic eu de Orban, că mă bat cu guvernul ungar, dar o spun mai mult în glumă. Nu pot să-mi dau seama!

Ăștia ce făceau cu capul de mort? (n.r. - Ovidiu Popescu și Dawa au fluturat un steag de peluză cu un schelet) Lasă, că o să văd eu”, declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies