alex chipciu Anderlecht Steaua Superliga

"Pe mine nu ma voiau, acum spun ca fara mine nu se poate face performanta" Chipciu nu ii uita pe stelistii care l-au criticat

Alex Chicpciu nu ii uita pe stelistii care l-au contestat in ultima sa perioada la Steaua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Septembrie 2016, 11:32
Data actualizarii: Sambata 17 Septembrie 2016, 11:33

Chipciu a plecat de la Steaua la Anderlecht dupa doua sezoane in care a fost criticat aspru de fani. Plattit cu peste 30.000 de euro lunar in Romania, Chicpiu si-a atras critici in urma unor ratari mari din meciuri importante. Mijlocasul a ajuns la Anderlecht, acolo unde a mers si colegul sau de la Steaua, Stanciu. Cei doi sunt fericiti dupa debutul bun din Belgia.

"Cand eram la Steaua, lumea nu ma voia acolo, ziceau ca de ce joc titular, iar acum spun ca fara mine nu mai e performanta. Cred ca Stanciu era, intr-adevar, un jucator determinant pentru echipa in ultimul timp, dadea multe goluri si poate el e cea mai mare pierdere din echipa", a spus Chipciu la Dolce Sport.


Stanciu a vorbit despre situatia Stelei, care a adus 13 jucatori in aceasta vara. "Cred ca orice jucator are nevoie de un timp de integrare, si eu am avut nevoie. Cred ca toti sunt jucatori foarte buni, cu calitate, iar in timp vom vedea daca cei de acolo au facut transferurile potrivite sau nu", a spus Stanciu la Dolce Sport.


"Trebuie sa reusim sa luam campionatul, pentru ca nu s-a mai intamplat asta de cativa ani. Vrem sa avem un parcurs bun si in Europa si, totodata, sa ii facem pe cei de acasa, pe cei care cred in noi si au crezut in noi, sa ii facsem mandri", a mai spus Stanciu. 

Modifică setările cookies