Pe ce a dat vina David Miculescu după înfrângerea de la Arad

FCSB David Miculescu Superliga Superliga David Miculescu / FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Martie 2023, 23:22
Data actualizarii: Duminica 05 Martie 2023, 23:21

FCSB a pierdut cu 1-3 în fața celor de la UTA.

Cele două formații s-au duelat în etapa cu numărul 29 din Superligă, iar „roș-albaștrii” au pierdut trei puncte importante în lupta la titlu, având în vedere că Farul Constanța (61p) și Rapid București (52p) s-au încurcat în această rundă.

Pe ce a dat vina David Miculescu după înfrângerea de la Arad

După meci, David Miculescu a aruncat vina pe terenul UTA-ei. De asemenea, fotbalistul FCSB-ului a precizat că în cazul în care ar fi marcat pe finalul primei reprize, atunci scorul ar fi fost cu totul altul.

„Am și spus înainte de meci după ce am văzut că s-a încurcat Rapid și Farul. Să batem, să fim acolo sus. Pe noi terenurile astea nu ne avantajează deloc. A trebuit să jucăm doar minge lungă. Dacă înscriam înainte de pauză, era alt rezultat la final. 

Echipele de sub noi ne-au pus probleme. Trebuie să arătăm ca o echipă care își dorește să ia campionatul. Sper că din etapa viitoare să fim acea echipă. Sunt dezamăgit, pentru că astăzi nu am reușit să câștigăm.

Pe noi nu ne interesează. Ei s-au încurcat, noi trebuia să câștigăm astăzi, dar din păcate nu am reușit”, au fost cuvintele lui David Miculescu după înfrângerea de pe „Francisc von Neuman”.

UTA Arad - FCSB 3-1

Gazdele au început perfect meciul de pe „Francisc von Neuman”. UTA a înscris grație autogolului marcat de Joonas Tamm din minutul 14, dar bucuria nu a durat prea mult: Florinel Coman a restabilit egalitatea patru minute mai târziu.

În partea secundă, arădenii au reușit să câștige partide. Mai întâi, Virgiliu Postolachi și-a readus echipa în avantaj în minutul 64, iar Desley Ubbink a închis tabela la 3-1, în minutul 78, și UTA a obținut toate cele trei puncte din confruntarea cu FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!