Marti 29 Martie 2016, 21:07

Pe 7 mai se implinesc 30 de ani de cand Steaua a devenit campioana Europei. "N-avem bani s-o chemam pe Barcelona"

Eroii de la Sevilla vor sarbatori la Cheile Gradistei 30 de ani de la finala cu Barcelona.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Pe 7 mai se implinesc 30 de ani de cand Steaua a devenit campioana Europei. "N-avem bani s-o chemam pe Barcelona", anunta Duckadam. 

Duckadam nu s-a suparat ca fanionul cu autografe de la finala din '86 a ajuns la un dinamovist. "N-are nicio legatura, eu cred ca acest domn e un fan al fotbalului romanesc si al performantei care a fost realizata", spune Duckadam.
 2 comentarii
  • 30 2016
    simion Desi parerea mea ,subiectiva bineinteles ,este ca Steaua apartine mai mult lui Becali decat armatei acelasi Becali ar fi trebuit sa se ocupe de acest eveniment. Cat despre bani Becali a facut oficial 100 milioane euro cu Steaua. Ar avea de unde,nu? Sau ii trebuie pt fete......
  • 29 2016
    PUSCARIE+PENTRU+STUNCAN+TALPAN+MIRONICA+SI+UDREA Sa plateasca Tudorel Stoica ca prea are ura pe aceasta echipa. Cit desp[re Iordanescu sluga asta a lui oprea pul a gabriel minerul de aur este un dobitoc spurcat si latra fara sa stie la cine...
BRAT