Liga 1

PCH iese la ATAC dupa cazurile de Covid-19 din Liga 1: "Pentru unii MUMA, pentru altii CIUMA!"

Cazurile de coronavirus au inceput sa creasca si la nivelul fotbalului romanesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Iulie 2020, 15:47
Data actualizarii: Sambata 04 Iulie 2020, 15:58

Zilele trecute au fost inregistrate 6 cazuri la Petrolul Ploiesti, iar astazi Iulian Calin fost depistat cu noul coronavirus la 3 zile dupa ce a arbitrat partida dintre Academica Clinceni-Sepsi, scor 1-0.

Dupa aceste evenimente, fanii clubului Dinamo se simt nedreptatiti si sustin ca numai in cazul magazionerului de la club s-au luat masuri drastice.

Pagina de Facebook a "cainilor" a postat un mesaj de la PCH in care critica masurile luate de forurile conducatoare ale fotbalului romanesc. Fanii lui Dinamo nu au uitat nici de finantatorul Ionut Negoita, despre care au scris ca se ascunde de un an de zile.

"Pentru unii MUMA, pentru altii CIUMA

Ca si Covidul asta tot o ciuma este.

Au curs rauri de cerneala amestecata cu ssnge pe toate paginile de ziar. S-a vorbit in emisiuni numai despre magazionerul lui Dinamo, ca despre un criminal care ar fi vrut sa raspandeasca virusul mortii prin Liga 1.

Omul nu avea nici urma de covid. Dar in spitalele in care l-ati legat de pat, ar fi putut sa ia toti virusii din lume. Doar, doar sa li se adevereasca tunetele si fulgerele abatute peste Dinamo.

Si daca ar fi avut covid? Era vina lui? Avea lumea dreptul sa il vaneze pe magazioner? S-a calcat orice regula de confidentialitate, mai ales cand e vorba de datele medicale si de numele unui pacient.

Dinamo a fost interzisa peste tot. Jucatorii au stat 7 zile pentru contact cu magazionerul. La ultimul meci echipa s-a miscat bine. O dovada in plus ca acea saptamana de oprire fortata a fost un handicap enorm.

Cei de la Botosani s-au antrenat ZILNIC, dar departe de ochii celor curiosi. La Sfantul Gheorghe, la Clinceni si la Craiova s-au antrenat pe timpul pandemiei fara nicio restrictie.

Viitorul cu Petrolul... doua meciuri amicale... 6-7 cazuri de covid la Ploiesteni. Nu mai tipa nimeni. Au fost testati? Au intrat in izolare cei de la Viitorul? Cand vin rezultatele? Cine testeaza si cine tace?

Atentie! Nu vorbim de fotbal, de meciuri, de puncte. Vorbim despre un pericol pentru vietile unor oameni.

Dintr-o data, niciun meci nu mai este afectat.

Totul depinde de prietenia cluburilor cu DSP-ul din zona.

Acum aflam ca Iulian Călin a fost testat pozitiv la trei zile dupa ce a arbitrat meciul Academica Clinceni – Sepsi 1-0.

Arbitrul a fost in contact cu mult mai multe persoane decat a fost magazionerul lui Dinamo.

CE MASURI VOR LUA FORURILE CARE CONDUC FOTBALUL? De ce pentru unii sunt muma si pentru noi doar ciuma?

Pana acum toate masurile lor au lovit intr-un singur club: Dinamo, pentru ca la noi nu este nimeni care sa ne apere. Pentru ca avem un conducator care sta ascuns de 12 luni.

Dinamo n-a meritat sa castige niciun meci pana acum. E adevarat. Dar la fiecare meci am avut goluri primite neregulamentar, penaltiuri neacordate sau penaltiuri inexistente dictate impotriva noastra.

Dar cei platiti sa apere Dinamo s-au ascuns sub birou si tremura ca vin suporterii sa preia clubul.

De aceea ne strigam dreptatea catre oricine mai are ochi si urechi pentru asa ceva.

De aceea ne ridicam si venim sa luam clubul, pentru ca suntem singurii care mai au taria sa apere Dinamo de ciuma si de ciumati.

CAINILOR, NU VA OPRITI DIN INSCRIERILE IN PROIECTUL SOCIOS! Nu e un moft, ci singura noastra scapare!" , a fost mesajul de pe pagina de Facebook a PCH.

CITESTE SI

Modifică setările cookies