'Patroane, o sa jucam cu el de acum!' Reghe si Becali au un nou favorit la mijloc! Cine si-a castigat locul in echipa Stelei

'Patroane, o sa jucam cu el de acum!' Reghe si Becali au un nou favorit la mijloc! Cine si-a castigat locul in echipa Stelei

Moke, Achim, Bourceanu sau Ovidiu Popescu au fost folositi inchizatori la Steaua, insa niciunul n-a confirmat pe deplin in acest sezon.

Becali anunta ca Muniru le-a luat fata si va fi titular de acum inainte. Ghanezul i-a impresionat pe stelisti cu atitudinea sa si va fi o prezenta constanta in primul 11 de acum inainte, anunta patronul echipei.

"Moke m-a entuziasmat cand l-am luat! Imi place de el, dar vreau mai multa daruire. Primul meci... s-a daruit! Cum a fost si Achim, care acum doarme pe teren. Joaca fotbal, alearga, fugi 11 kilometri, 12 kilometri, asta trebuie sa faci la Steaua! Moke e tehnic, dar nu recupereaza, nu are agresivitate. Am vorbit si cu Reghe, i-a tot rulat. Muniru recupereaza. Jucam cu Muniru atunci! Mi-a zis si Reghe... o sa ne apucam sa jucam cu Muniru, recupereaza, se daruieste, are determinare!", a spus Becali la Sport.ro.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies