Părerea specialistului: Marius Avram a intrat în direct și a oferit un verdict clar în urma fazei controversate din 'U' Cluj - Rapid

U Cluj - Rapid Marius Avram Superliga Superliga Marius Avram
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 22:22
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 22:31

Cele două echipe s-au confruntat în etapa cu numărul 23 din campionatul României.

'U' Cluj și Rapid au împărțit punctele în jocul de pe „Cluj-Arena”, în meciul în care au fost prezenți pe stadion aproximativ 4000 de spectatori, în ciuda vremii urâte de afară.

Părerea specialistului: Marius Avram, verdict clar în urma fazei controversate din 'U' Cluj - Rapid

În minutul 66, Oancea a țâsnșit în banda stângă, și-a făcut loc în interiorul careului, dar a fost deposedat neregulamentar de Onea. Clujenii au cerut penalty, însă centralul Marian Barbu nu a schițat niciun gest în acest sens.

Fost mare arbitru, Marius Avram a intrat în direct și a vorbit despre duelul controversat din careul giuleștenilor, evidențiind faptul că a fost un fault 'evident' și că ar fi trebuit să fie lovitură de pedeapsă.

„Este una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri nedate de când avem sistemul VAR! Aici, fundașul încearcă să joace mingea, din cauza terenului alunecos nu-și mai poate controla alunecarea și cu piciorul stâng pe care-l lasă în spate îl ia cu fulgi cu tot pe atacantul celor de la 'U' Cluj. Este un fault evident!”, a spus Marius Avram la televiziunea Digi Sport.

Echipele de start!

  • 'U' Cluj: Iliev - Ilie, Miron, Simion - Vlădoiu, Bic, Christophe, Oancea - Chipciu, Stoica, Fulop
  • Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Sousa - Panou, Kait, Albu - Emmers, Dugandzic, Ioniță
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!