Paolo Di Canio, noul antrenor al lui CFR?

Autor: Sport.ro
Joi 18 Decembrie 2008, 16:58
Paolo Di Canio, noul antrenor al lui CFR?
Fostul atacant al lui Lazio, Paolo Di Canio, a fost contactat de CFR Cluj, pentru a prelua functia de antrenor principal.

"CFR ar putea trece de la un italian la altul. Dupa ce Trombetta a fost concediat de putine ore, pe banca tehnica a romanilor ar putea fi adus Paolo Di Canio.

Fostul atacant al echipei Lazio a incercat de mai multe ori sa preia conducerea tehnica a unei echipe din Premier League, dar de cateva zile a fost contactat de clubul din Balcani, care se afla in cautarea unui nou antrenor", a notat tuttomercatoweb.com.

De-a lungul carierei de jucator, Di Canio a evoluat la cluburi precum Juventus Torino, Lazio Roma, AC Milan, Celtic Glasgow sau West Ham United.

Oficialii campioanei Romaniei nu au dorit sa comenteze informatia oferita de tuttomercatoweb.com, dar potrivit unor apropiati ai conducerii clujene, Di Canio ar urma sa fie prezentat, sambata, ca noul antrenor al campioanei Romaniei.

Di Canio este cunoscut in Italia pentru simpatiile sale fasciste. El este un mare admirator al liderului fascist Benito Mussolini. In cazul in care ar prelua pe CFR Cluj, aceasta ar fi prima echipa din cariera lui de antrenor.

Ramai pe www.sport.ro  pentru amanunte!

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies