Pandurii i-au gasit inlocuitor lui Momcilovic: Acsinte merge sub comanda lui Edi Iordanescu cu gandul de a-i lua ochii selectionerului
Joi 14 Ianuarie 2016, 16:15

Pandurii i-au gasit inlocuitor lui Momcilovic: Acsinte merge sub comanda lui Edi Iordanescu cu gandul de a-i lua ochii selectionerului

Capitanul Botosaniului in ultimele sezoane, Florin Acsinte a semnat, joi, un contract valabil doi ani si jumatate cu Pandurii Targu Jiu.

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

In varsta de 28 de ani, jucatorul ii va lua locul in lotul condus de Edi Iordanescu fundasului sarb Marko Momcilovic, cedat de Pandurii Targu Jiu la Steaua. 

Acsinte, care a efectuat deja primul antrenament cu noua sa echipa, considera ca a facut un pas inainte prin acest transfer. 

"Consider ca am facut un pas inainte in cariera, iar la Pandurii nu e vorba de bani, ci mai ales de faptul ca am ocazia sa joc in cupele europene si sa intru si in vederile selectionerului. Ma bucur mult ca o echipa asa mare precum Pandurii m-a dorit atat de mult. Imi doresc sa reusim sa indeplinim obiectivul impus de conducere", a declarat Acsinte. 

Florin Acsinte poate ajuta mult Pandurii in lupta din Play Off, sustine Edi Iordanescu. 

"Chiar daca au plecat jucatori, eu sunt cel care trebuie sa asigur ca aceasta echipa genereaza rezultate pozitive. Incercam sa ne miscam repede cu transferurile si sa punem ceva in loc. Recunosc ca atunci cand am simtit ca sansele ca Momcilovic sa plece cresc, am pregatit terenul pentru a transfera un alt jucator pe acest post", a afirmat Iordanescu pentru site-ul oficial al clubului gorjean. 

Clubul FC Botosani a incasat in urma transferului fundasului Florin Acsinte doar 25.000 de euro.

"Suma este foarte mica, insa clubul nu a avut prea multe optiuni in conditiile in care jucatorul, aflat in ultimele sase luni de contract, semnase deja cu formatia gorjeana", a spus si Cornel Sfaiter. 0 comentarii
Iohannis: "O voi întreba vineri pe doamna Dăncilă cu ce ocazie a plecat în Israel fără să sufle o vorbă"
BRAT