Superliga

Pancu recunoaste ca Rapidul a scapat usor: "Puteau sa ne dea mai multe goluri! Daca nu vin jucatori suntem ca si retrogradati"

Pancu trage un semnal de alarma pentru conducere.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iulie 2014, 09:38
Data actualizarii: Duminica 20 Iulie 2014, 09:42

Daniel Pancu recunoaste ca Steaua a fost mai buna aseara, deci campioana a bagat rezervele si foarte multi copii in meciul de Cupa Ligii. Totusi, faptul ca Rapidul abia acum a inceput pregatirea si subtirimea lotului nu le-a permis giulestenilor sa spere la un rezultat pozitiv.

"Am primit prea repede un gol. Steaua a mai avut ocazii, putea sa castige mult mai categoric. Chiar daca e rivalitate, noi am considerat acest meci unul de pregatire. Avem vointa, dar asta ne e valoarea in acest moment. Nu ne putem lupta cu campioana ultimilor doi ani. Au fost mai buni.", a recunoscut Pancu la LookTV.

Veteranul Rapidului a transmis un mesaj si pentru conducerea clubului, careia ii transmite ca echipa va retrograda daca nu aduce repede 11-12 jucatori:

"Avem nevoie de fotbalisti cu experienta. Nu doar ca vom retrograda. In acest moment, cu acest lot, nu doar ca retrogradam, nu cred ca mai prindem nici play off-ul de promovare. Nu cunosc niciun amanunt legat de venirea lui Massone, nu stiu ce planuri sunt. Stiu ca ar trebui sa se grabeasca cei care iau decizii, ar trebui ca fanii sa puna presiune. Mai e o saptamana si trebuie sa pornim bine acest campionat. Va fi mai greu ca niciodata, retrogradeaza 6 echipe, iar noi jucam cu Steaua, Astra si Petrolul in primele etape. E o situatie grea, toti au banii la zi, noi n-am mai luat bani de nici nu mai stiu cand. De prime nici nu mai vorbesc, nici nu stiu cum se scrie acest cuvant."

Despre meciul cu Steaua de sambata: "Vom incerca sa facem minuni cu Steaua, dar e greu. Nu stim inca unde vom juca, dar speram ca fanii sa vina. Publicul intelege care e situatia, nu ne contesta acum."

Modifică setările cookies