Luni 11 Septembrie 2017, 12:23

OUT de la Steaua! Becali s-a enervat crunt la partida cu Viitorul: "O sa vada el! Nici macar rezerva nu va mai fi! Va juca in Liga a 3-a!"

FCSB - Plzen, in Europa League, se vede joi, 14 septembrie, de la 22:00, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Gabi Enache este jucatorul care va plati pentru infrangerea cu Viitorul, 0-1. Fundasul dreapta a fost criticat dur pentru atitudinea si pentru evolutia din aceasta partida, iar Becali a anuntat ca Benzar va fi titular cert pe acest post, urmand ca Razvan Pleasca sa devina rezerva lui.

"M-am enervat atat de mult ca i-am trimis mesaj (lui Mihai Stoica). Atat de tare m-am enervat pe ala, pe Enache, numai mingi lungi, n-a urcat nici macar o data. El e suparat, Enache, ca de ce a venit Benzar. <Ce, ma bagati pe mine acum cand nu il bagati pe Benzar?>. Cam asa ceva. Pai lasa ca o sa stai tu la echipa la echipa a 2-a, la Liga a 3-a, si o sa vina Pleasca rezerva lui Benzar.

O sa vada el. Nu-i convenea rezerva. Pai nu o sa mai fie nici rezerva. Pleasca nu e pe lista pentru UEFA, dar nici Enache nu va fi" a spus Gigi Becali la Pro X.ANALIZĂ ŞTIRILE PRO TV. Ce urmează în procesul lui Dragnea şi când se dă sentinţa finală