Billel Omrani claudiu tudor Petrolul Ploiesti Superliga Omrani

Omrani a revenit în Superliga! Oficialii clubului explică mutarea. Cine l-a dorit pe francez

Ajuns la 30 de ani Bilel Omrani a semnat un nou contract în Superliga, de această dată cu Petrolul Ploiești, care are ca obiectiv în acest sezon accederea în playoff.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 08:47
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 08:53
Din articol

Atacantul francez trecut pe la CFR Cluj și FCSB a semnat cu „găzarii” un cotract valabil pentru două sezoane.

Claudiu Tudor, președintele clubului Petrolul Ploiești, a dezvăluit că mutarea s-a făcut după ce toți reprezentanții clubului și-au dat acordul.

„Omrani a semnat pe doi ani. Toată lumea a fost de acord, conducerea, antrenorul.

Nu, Doamne Ferește (n.r. - nu îl consideră un înlocuitor pentru Budescu?)! Nu. L-am adus pe Omrani pentru Omrani, nu pentru (n.r. - a-l înlocui pe) Budescu. Sunt total diferiți ca profil.

Nu știm (n.r. - dacă este cel mai important transfer al verii). Dacă confirmă, da. Dacă nu, nu. Dacă confirmă, va fi cel mai important.

Până acum am făcut transferuri reușite. E Hanca, mai mulți care sunt transferuri reușite. E Musi. Sunt jucători care au confirmat prin evoluția lor. Și nu numai ei”, a spus Claudiu Tudor, președintele clubului Petrolul Ploiești, potrivit iAMSport.

Despre Billel Omrani

Billel Omrani este un atacant născut la 2 iunie 1993, în Forbach, Franţa, care a început fotbalul la Olympique Marseille şi a mai evoluat, în Franţa, pentru AC Arles Avignon.

Din septembrie 2016 şi până în mai 2022 a evoluat pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit 5 titluri de campion şi 2 Supercupe ale României. De asemenea, are în palmares şi Cupa Ligii Franţei, cu Olympique Marseille, în 2012.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!