Oltenii nu se tem de Octavian Popescu: „Nu e un jucător pe care nu-l poți bloca!” Fotbalistul FCSB-ului de care se 'tem' oficialii Universității Craiova

Octavian Popescu FCSB Sorin Cartu Universitatea Craiova Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 15:11
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 15:12

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în etapa cu numărul opt a play-off-ului. 

Duelul se anunță unul intens atât pe teren, mai ales în economia luptei la titlu, cât și în tribune, acolo unde meciul este sold-out, iar aproximativ 30.000 de fani sunt așteptați să facă atmosferă în Bănie. FCSB caută revanșa după înfrângerea din tur, 0-2, însă oltenii vor să își continue seria bună, având principal obiectiv ocuparea locului secund. 

Jucătorii de la FCSB care îi pun în alertă pe olteni: „Mare atenție trebuie să îi acordăm lui!” 

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a vorbit despre jucătorii care i-ar putea pune probleme echipei sale, având un nume surprinzător pe lista sa. În opinia fostului jucător, Darius Olaru și Florinel Coman sunt jucătorii care se anunță a fi periculoși, în contextul formei pe care au arătat-o în ultimele etape. 

„De la FCSB, mare atenție trebuie să-i acordăm lui Olaru, e un fotbalist într-o formă deosebită. De asemenea, pe Coman îl văd ca pe o fiară rănită și vrea să recupereze timpul pe care l-a pierdut cu accidentările.

Atunci când a vrut să joace, când a avut capul la fotbal, are calitate... și forță, și viteză. Dar are pierderile lui, dispare din joc.

Și la fazele fixe să fim atenți, pentru că de fiecare dată ne-au 'curățat' la fazele fixe. Bineînțeles, și cu Tănase trebuie să avem foarte mare atenție. De fiecare dată am primit goluri din faze fixe”, a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport. 

Sorin Cârțu nu se teme de Octavian Popescu 

Oficialul grupării din Bănie a făcut o declarație neașteptată însă, dezvăluind că nu consideră că Octavian Popescu nu ar putea fi blocat, oferind soluții prin care tânărul jucător al FCSB-ului ar putea fi 'neutralizat'. 

„Octavian Popescu nu e un jucător pe care să nu poți să-l blochezi. După mine, eu știu cum trebuie făcut cu Octavian Popescu, dar nu vreau să dau indicații altora. La Octavian Popescu, cel care este în zona lui trebuie să-l întâmpine, apoi să coboare un dublaj.

Gata, s-a terminat! Ce să facă, să ia mingea printre 3-4 jucători? Nu poate! Asta e mereu soluția contra lui și l-ai 'curățat'. El trebuie să preia mingea, dacă îi vine dublaj nu mai face nimic”, a adăugat președintele Universității Craiova. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!