Steaua Alexandru Bourceanu Superliga

"Oh captain, my captain!" El e capitanul Stelei, in lacrimi, fara banderola. Ce castiga Steaua prin transferul lui Bourceanu

"E foarte importanta pentru mine sansa oferita de Steaua.", a spus Bourceanu la revenirea in Ghencea. Sansa cea mare ar putea fi, in schimb, tocmai pentru Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Septembrie 2014, 19:00
Data actualizarii: Vineri 05 Septembrie 2014, 19:04

Disparitia recenta a lui Robin Williams, unul dintre cei mai indragiti actori de la Hollywood, a adus in fata cateva dintre marile replici din filmele sale. "Oh captain, my captain", din filmul Dead Poets Society este una dintre cele mai reamintite in ultimele saptamani.Si Steaua incepe sa-si reaminteasca acum ce inseamna revenirea unui capitan.

"Oh captain, my captain" Bourceanu si-a inceput cariera de capitan cu lacrimi. A plans cand a fost obligat sa poarte banderola, si-a cerut scuze si le-a spus fanilor ca nu este facut pentru asa ceva. Se intampla dupa Twente 1-0 Steaua, cand declara la ProTV:

"De multe ori, am vrut sa renunt la banderola de capitan... imi cer scuze, sunt foarte obosit si nu ma pot concentra"

 

La revenirea in Ghencea, Bourceanu a refuzat inca o data banderola. Tanase va ramane capitan, insa Bourceanu are sansa sa redevina liderul de la mijlocul terenului. Plecarea lui Pintilii a lasat un gol la mijlocul terenului pe care Breeveld si Prepelita nu au reusit sa-l umple.

Cu Bourceanu inapoi, Galca poate reinstaura rautatea in joc, poate avea o voce puternica in teren si isi poate asigura o atmosfera destinsa in vestiar, la fel ca la conferinta de prezentare de la revenire.

"Sunt fericit ca m-am intors la Steaua. Sper sa fiu cat mai repede apt. Telul meu e sa imi fac cat mai bine treaba, sa ma ridic la 70-80% apt. Faptul ca m-am intors nu e bine vazut, sunt constient, ma voi lupta cu toate puterile ca pot juca atat in Romania, cat si in Turcia. Sunt extrem de motivat sa imi fac foarte bine treaba, sa ma intorc la Trabzon din postura de campion si din postura de jucator care a evoluat foarte bine." - Alexandru Bourceanu.

Bourceanu va reveni intr-un meci oficial la Steaua intr-o luna, dupa ce va incepe recuperarea alaturi de stafful lui Galca.

Modifică setările cookies