Liga 1

Ogararu a debutat cu stangul pe banca Universitatii Cluj, dar spune ca rezultatul e nedrept: "Au avut doua suturi pe poarta"

Ogararu a trait unul din cele mai frumoase momente din cariera in Giulesti, la sfertul UEFAntastic. Rapidistii s-au razbunat insa pe fostul stelist la primul lui meci din cariera de antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 21:35
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 21:41

U Cluj avea doua infrangeri inainte sa piarda in Giulesti. Ogararu a suferit la debutul sau si a spus la final ca rezultatul a fost nedrept: "Pacat ca am pierdut cu o echipa care a tras doar de 2 ori la poarta".

Revenit din Olanda, fostul fundas al Stelei a avut un prim contact dur cu fotbalul romanesc: "Meciul asta a fost ca un upercut in barba. Intotdeauna e mai dureroasa infrangerea cand vine in ultimul minut", a mai spus acesta.

Rapidistii s-au bucurat pentru cele trei puncte, insa doar la vestiare. Ajuns in aceasta vara in Giulesti, Laurentiu Bus, fost jucator la Universitatea, nu s-a bucurat la gol: "M-am bucurat la final. La gol nu am putut insa, pentru ca <U> este echipa care m-a lansat in fotbal", a spus si mijlocasul.

La Universitatea va incepe munca si Mihaita Nesu. Acesta il va ajuta pe Ogararu din postura de analist video: "Mihai este un om care cunoaste foarte bine fotbalul si interpretarea fazelor, care ca va fi de mare ajutor echipei", a incheiat George Ogararu.

Modifică setările cookies