Billel Omrani Eric de Oliveira Farul Constanta FCSB Superliga

Oficialul Farului Constanța a vorbit despre transferul lui Billel Omrani!

Liber de contract după despărțirea de FCSB, Billel Omrani poate continua în campionatul României și din această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Mai 2023, 11:45
Data actualizarii: Duminica 28 Mai 2023, 11:53

Ratarea unui titlu, l-a făcut pe Gigi Becali să renunțe la 7 jucători: Billel Omrani (29 ani), Deian Sorescu (25 ani), Joonas Tamm (31 ani), Iulian Cristea (28 ani), Valentin Crețu (34 ani), Răzvan Oaidă (25 ani) și Sorin Șerban (23 ani).

Billel Omrani, de la FCSB la Farul Constanța? 

Billel Omrani nu a dat cel mai bun randament la FCSB. Recompensat de Gigi Becali cu 430.000 de euro, 250.000 de euro prima de instalare, plus 20.000 pentru fiecare lună de contrat, atacantul francez a marcat doar două goluri, oferind tot atâtea pase decisive, în 22 de meciuri. 

În aceste condiții, patronul FCSB-ului a anunțat public că nu-i va prelungi angajamentul. Iar, tot mai multe surse precizează că Omrani a ajuns în atenția lui Gică Hagi, care dorește să-și întărească lotul pentru a ajunge în grupele UEFA Champions League. Însă, deocamdată, Eric de Oliveira, membru în staff-ul tehnic al dobrogenilor, susține că această informație nu s-a discutat în cadrul clubului, dar asta nu-i șterge din calități atacantului francez. 

„E un jucător foarte bun. A fost cel mai bun străin din România la un moment dat. Nu se poate comenta calitatea lui, are o calitatea foarte mare. E altceva când te antrenezi cu Mutu, cu Dan Petrescu sau cu Gică Hagi. Fiecare antrenor are ochi și știe ce va face cu respectivul jucător. 

Eu nu am auzit, am auzit acum prima dată (n.r. despre posibilul transfer al lui Omrani la Farul) . Ar fi într-un ceas bun, dar nu prea cred în acestă variantă”, a declarat Eric de Oliveira la Digi Sport Matinal.

  • Billel Omrani a dat cel mai bun randament la CFR Cluj, unde în 209 meciuri în toate competițiile a marcat 47 de goluri și a oferit 42 de pase decisive.
  • În prezent, atacantul este cotat la 1 milion de euro, potrivit publicației Transfermarkt. Apogeul l-a atins tot când evolua pentru echipa din Gruia, în decembrie 2019, când era estimat la 3,6 milioane de euro.
  • Pentru a semna cu Farul Constanța, Billel Omrani trebuie să accepte un venit lunar de 10.000 de euro, plafonul salarial de la echipa lui Gică Hagi, la care se adaugă bonusuri de performanță.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!