OFICIAL: Steaua a intrat in istorie! Detaliile NEBUNE din afacerea Chiriches! Nu s-a mai vazut asa ceva! Ce se intampla cu banii:

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2013, 18:02

	OFICIAL: Steaua a intrat in istorie! Detaliile NEBUNE din afacerea Chiriches! Nu s-a mai vazut asa ceva! Ce se intampla cu banii:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Chiriches va pleca la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro. Nu este o veste noua, se stie deja de cateva zile, de cand antrenorul Reghecampf a anuntat chiar la conferinta de presa de dupa meciul cu Gaz Metan.

Informatiile noi sunt altele:

- Steaua intra in istorie cu cel mai scump transfer din istoria Romaniei

- Mai mult, sursele Sport.ro spun ca toti banii vor fi platiti intr-o singura transa: toti 9,5 milioane. Unic pentru un transfer pe o asemenea suma

- Impresarii Becali nu vor incasa NIMIC din tranzactie! Obisnuiti cu comisioanele grase in cazul altor jucatori, verii lui Gigi au renuntat in contul unei intelegeri cu patronul Stelei, asa ca nu vor incasa nimic din intermedierea transferului la Tottenham.

Concluzie: cu patronul la inchisoare si zvonurile de mai multe vreme care spuneau ca sunt intarzieri la plata salariilor la Steaua, clubul si-a asigurat un buget considerabil din afacerea Chiriches.

In plus, siguranta financiara ar fi betonata cu milioanele din Liga, asta in cazul in care Steaua trece de Legia, marti seara.

Coronavirus România, 11 august. 1.215 noi cazuri de infectare și 35 de decese în ultimele 24 de ore
BRAT