OFICIAL: Petrolul a facut anuntul final pentru Adi Mutu! "Eu promit ca vom MURI cu ei de gat!" Ce se intampla la meciul cu Steaua

Plecarea lui Mutu in India este iminenta. El le-a cerut sefilor sa nu joace in meciul cu Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 16:53
Data actualizarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 21:22

Petrolul si Steaua joaca duminica seara la Ploiesti derby-ul toamnei in Romania. Cele doua echipe se bat la titlu, insa Mutu i-a spus noului antrenor ca nu vrea sa joace in fata ros-albastrilor.

INDIA

Mutu pleaca in India, asa cum s-a stabilit inca de cateva zile. Petrolul a ramas si fara Razvan Lucescu, dupa ce sefii l-au demis. In locul sau a venit Gheorghe Multescu, iar el a acceptat ideea lui Mutu.

"A venit Mutu aseara la mine sa-mi spuna ca transferul in India este iminent si m-a rugat sa nu-l bag in meciul cu Steaua, pentru a nu risca o accidentare. Eu normal ca l-am inteles si nu ma pot opune dorintei sale. Oricum, in meciul cu Steaua promit ca vom muri cu ei de gat", a spus Multescu la o conferinta de presa.

Mutu va juca timp de trei luni la Chennai Titans, sub forma de imprumut. El va incasa 500.000 de euro, iar Petrolul ia 100.000 de euro pentru ca-l lasa in Asia. Se va intoarce in iarna la Ploiesti, iar in vara urmatoare va semna un contract pe un sezon cu aceeasi formatie din India.

Modifică setările cookies