Drum liber pentru Chiriches in VEST! Steaua asteapta milioanele dupa vestea asta! PSG a platit banii si e in spatele mutarii!

Autor: Sport.ro
Joi 18 Iulie 2013, 16:45

	Drum liber pentru Chiriches in VEST! Steaua asteapta milioanele dupa vestea asta! PSG a platit banii si e in spatele mutarii!

►Macedonia URLA! Marti se anunta IADUL VarDARK - Steaua, 21:45 in direct PRO TV si Voyo.ro!

Chiriches nu mai poate fi tinut prea multa vreme la Steaua. O spunea si Reghecampf imediat dupe meciul cu Vardar, a spus-o si ieri, la 24 de ore de la partida.

Astazi, Steaua a primit, indirect, o veste buna. Roma l-a vandut la PSG pe Marquinhos, pentru 32 de milioane de euro, plus bonusuri de alte 3 milioane.

Asa ca ramane o gaura importanta in centrul apararii formatiei romane, plus peste 30 de milioane de euro in conturi.

O parte din suma poate fi cheltuita pentru aducerea lui Chiriches, unul dintre cei mai apreciati tineri fundasi din Europa, jucator pentru care Steaua cere 8 milioane de euro.

Informatia cu vanzarea fundasului Romei la PSG vine de la jurnalistii straini, a fost anuntata pe Twitter si va fi facuta publica si de catre cele doua cluburi in cel mai scurt timp.

La fel, si ziaristii de la Corrire dello Sport au vorbit despre asta:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Joshua vs Ruiz: sambata, 00:45, PRO TV! Supergala BATALIA CONTINENTELOR incepe la 20:00 la PRO X!

6 milioane de români păcăliți de mirajul îmbogățirii, după Revoluție. Evoluția sistemului bancar după „Caritas" și „FNI"
BRAT