Decizie de ULTIMA ORA: Bomba in Europa! Asta e lovitura care poate DISTRUGE UEFA! Ce s-a intamplat dupa ce Steaua a fost primita in Liga

Autor: Sport.ro
Joi 18 Iulie 2013, 16:06
Decizie de ULTIMA ORA: Bomba in Europa! Asta e lovitura care poate DISTRUGE UEFA! Ce s-a intamplat dupa ce Steaua a fost primita in Liga

Aceasta decizie poate fi una care va marca istoria fotbalului european!

Interzise in Champions League, respectiv Europa League in urma deciziei Comisiei de Disciplina a UEFA, Fenerbahce si Besiktas au primit astazi o veste excelenta! TAS a anuntat ca suspenda hotararea luata de UEFA!

Fenerbahce a emis o notificare la Bursa de Valori prin care anunta oficial ca interdictia de a participa in Champions League a fost ridicata!

"TAS a blocat sanctiunile dictate de UEFA in privinta lui Fenerbahce"
, e mesajul devenit viral in ultimele ore in Turcia.

Comisia de disciplina a UEFA a decis ca Fenerbahce sa nu participe in urmatoarele doua sezoane in competitiile europene ca urmare a implicarii clubului in scandaluri de coruptie. Besiktas a primit o sanctiune de un an.

Presedintele lui Fener, Aziz Yildirim, a aparut la Fenerbahce TV inainte de emiterea comunicatului oficial si a anuntat ca echipa lui va juca in Champions League chiar in 2013! In cazul in care TAS ii da definitiv dreptate lui Fener, clubul va solicita daune in valoare de 150 de milioane de euro din partea UEFA!

Citeste si: A innebunit Google! Codul secret care te trimite intr-o alta lume

Comisia de la Veneţia discută cu Iohannis despre Coduri. Iordache: "Pârâcioşi de serviciu"
BRAT