OFICIAL! Astra i-a exclus din lot pe Budescu si Alibec: "Budescu nu mai exista! Nu are treaba cu statutul de fotbalist. S-a autoexclus"

OFICIAL! Astra i-a exclus din lot pe Budescu si Alibec: "Budescu nu mai exista! Nu are treaba cu statutul de fotbalist. S-a autoexclus"

Budescu si Alibec au fost oficial exclusi din echipa Astrei. Budescu nu a fost iertat dupa ce si-a injurat proprii fani, iar Alibec nu s-a adaptat,

"Budescu nu e suspendat. El s-a autoexclus dintr-un lot de jucatori. Atitudinea lui Budescu nu are nicio legatura cu statutul de fotbalist. Imi pare rau ca in trecut ii contram pe antrenori ca nu il opreau pe Budescu in lot. Imi dau seama ca am facut o mare greseala. Un jucator care nu alearga, indiferent cat de important ar fi, nu e pentru o echipa de fotbal."

"Poate sa joace in sala. Nu decid eu in locul antrenorului. E treaba de antrenor. Din punctul meu de vedere, Budescu nu mai exista. Atitudinea lui fata de spectatorii de la Giurgiu, faptul ca i-a jignit, toata atitudinea lui de sfidare a clubului, atitudinea fata de mine si de Dinu Gheorghe l-a autoexclus de la noi. Din punctul meu de vedere, nu mai exista. Ce am spus acum, i-am spus si lui Isaila. El a fost principalul vinovat la Cluj, si-a batut joc de toata echipa. Ceilalti jucatori il accepta greu in grup."

"Alibec este al doilea jucator neacceptat de grup. A fost exclus din lot. Va trebui sa ne despartim din vara. Se formeaza o echipa unita in jurul acestor jucatori, Laban si Papp.", a spus Ioan Niculae la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies