Liga 1

OFERTA Stelei pentru Teixeira! Cat trebuie sa plateasca echipa campioana pentru a-l TRANSFERA imediat:

Steaua vrea sa se intareasca prin aducerea lui Teixeira de la Petrolul.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 09:52
Data actualizarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 10:11

Plecarea lui Lucian Sanmartean a lasat un mare gol in linia ofensiva a Stelei, acolo unde campioana vrea sa aduca un jucator de creatie, pe Filipe Teixeira.

Jucatorul celor de la Petrolul s-a certat zilele trecute cu sefii, nu s-a prezentat la reunire, totul in semn de protest pentru ca nu e lasat la Steaua. Teixeira s-a intors, pana la urma, la antrenamente si a plecat cu Petrolul in cantonament.

Gazeta scrie de mijlocasul ploiestenilor ar pleca la Steaua doar daca Gigi Becali va plati suma de 180.000 de euro, cat ii datoreaza clubul de pe OZN Arena portughezului.

Discutiile dintre cele doua cluburi au avut loc deja, iar Steaua a propus celor de la Petrolul sa achite cei 180.000 de euro direct jucatorului, fara ca ploiestenii sa mai aiba vreo pretentie financiara la transferul sau. In plus, aceeasi suma este considerata drept prima de instalare a mijlocasului la venirea in Ghencea.

Teixeira este in ultimele sase luni de contract, iar daca nu va pleca in iarna, el are sanse foarte mari sa vina la Steaua in vara, din postura de jucator liber de contract.

Jucatorul celor din Ploiesti are 34 de ani si ar deveni cel mai batran din lot, daca semneaza cu Steaua. Sursa citata noteaza ca Steaua mai are si un plan B, care presupune ca Teixeira sa-si ceara drepturile - restantele, apoi sa fie declarat liber de contract la solutionarea litigiului si sa semneze cu Steaua imediat dupa.

CITESTE SI

Modifică setările cookies