Liga 1

Oferta din Liga I pentru Chivu! Pinalty Stefan vrea sa-l aduca la Ceahlaul! Cum il convinge sa revina in Romania!

► Vineri 21:00, in direct SPORT.RO: "Pe urmele lui Klitschko"! Ciocan vs Johnson in main event, LIVE PRO TV 22:45!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Decembrie 2013, 13:06
Data actualizarii: Marti 17 Decembrie 2013, 16:49

Chivu are sanse slabe sa-si continue activitatea de jucator iar viitorul sau poate fi in conducerea unui club din Liga I! Gheorghe Stefan vrea sa-l aduca la Ceahlaul, in functia de presedinte al clubului. "Pinalty" e convins ca are sanse de reusita. Sotia lui Chivu, Adelina, e din Piatra Neamt, anunta ProSport

"Am facut o oferta simbolica pentru Cristi Chivu, dar el decide ce va face dupa ce se va retrage din activitate. El este prieten de familie, dar legatura am pastrat-o mai mult prin Adelina, sotia lui. Dupa cum se stie, femeia are si ea un cuvânt greu de spus, asa ca, daca o va trage ata spre casa, atunci oferta ramane deschisa pentru Chivu. El este o personalitate si oricine ar avea nevoie de imaginea lui. Daca va ajunge in conducerea FRF, m-as bucura la fel de mult. Fostii mari fotbalisti trebuie sa ocupe functii de decizie in fotbalul romanesc" , a spus Stefan la Sport.ro.

Chivu se recupereaza dupa operatia suferita in luna septembrie si va reveni la antrenamente in luna ianuarie. Contractul sau de 2,1 milioane de euro cu Inter expira in vara, iar italienii nu mai doresc sa-l prelungeasca. 

Modifică setările cookies