Liga 1

Oferta de MILIOANE pentru Piturca exista! Ultimul raspuns pe care l-a dat arabilor si ce replica de senzatie a avut Burleanu

Piturca are pe masa milioanele arabilor. Seicii au facut toate pregatirile pentru venirea lui al Al Ittihad!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Septembrie 2014, 16:54
Data actualizarii: Vineri 05 Septembrie 2014, 17:03

Selectionerul a anuntat ca sunt sub 1% sanse sa dea curs propunerii venite din Arabia Saudita, dar presa din Jeddah da ca sigura venirea lui Piturca in oras. Clubul a depus actele pentru obtinerea vizei, iar lui Piturca i-a fost pregatit un apartament de lux, chiar pe malul marii.

Directorul tehnic al FRF, Anghel Iordanescu, fost antrenor la Al Ittihad, stie de oferta primita de Piturca, insa e sigur ca nationala nu va fi nevoita sa faca schimbari pe banca dupa meciul cu Grecia, din preliminariile Euro 2016. Piti nu pleaca, asigura Iordanescu.

"Stiu de propunerea pentru Piti, e reala, dar nu va pleca", a spus Iordanescu.

Si presedintele FRF, Razvan Burleanu, e convins ca nu ramane fara antrenor. "Dati-mi si mie numerele de telefon ale arabilor sa-i sun, sa intreb si eu de oferta asta", a glumit Burleanu.

Hagi a plecat si el la Atena, alaturi de jucatorii Viitorului. Echipa lui joaca un amical cu Panathinaikos. Nu s-a urcat in acelasi avion cu nationala.

CITESTE SI

Modifică setările cookies