OFERTA de la Steaua!? Capitanul lui Dinamo stie sigur cum ar raspunde: "As proceda precum Luchin"

Autor: Sport.ro
Vineri 31 Ianuarie 2014, 17:45

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Capitanul lui Dinamo, Dragos Grigore, nu se teme de Steaua si Petrolul. Transferurile facute in aceasta iarna nu il ingrijoreaza pe omul care spune ca nu va semna niciodata cu Steaua. Acesta spune ca singura destinatie pentru el, daca ar fi sa plece de la Dinamo, ar fi undeva in strainatate.

Dragos Grigore are si un mesaj pentru Steaua si Petrolul: Campionatul nu se castiga cu unul-doi jucatori.
“Da, dar sa stiti ca un campionat nu se ia cu unul sau doi jucatori. Noi avem forta de grup. Nu stiu daca ne putem bate la titlu cu ei, dar obiectivul nostru e sa castigam fiecare meci. La final tragem linie. Oficial nu am auzit ca un conducator de la Steaua sa se intereseze de mine, dar as proceda precum Luchin. Nu as merge niciodata la Steaua, daca plec de la Dinamo, o voi face doar in strainatate. De doi ani se vorbeste ca voi parasi echipa, dar uitati-ma, sunt tot aici”, a spus Dragos Grigore.

Flaviu Stoican poate sa rasufle usurat. Capitanul lui Dinamo se simte bine, cu toate ca nu a apucat sa joace in meciul cu Korona Kielce.
“Ma simt bine, m-am antrenat de doua zile cu echipa, dar de comun acord cu antrenorul am convenit sa nu riscam. Voi avea timp sa joc. E bine ca am castigat, in sfarsit, un meci amical. E important, chiar daca sunt doar amicale. Victoriile aduc victorii. Pe mine ma intereseaza si rezultatul, intru pe teren sa castig”, a spus Dragos Grigore.

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies