Oferta COLOSALA pentru un jucator al Stelei: "Poate pleca doar pe 10 milioane de euro!" Un club de TOP din Bundesliga este gata sa-l aduca

Eroul Stelei de la derby-ul cu CFR Cluj este dorit de o echipa importanta a Germaniei!

Eintrach Frankfurt este pe urmele lui Bogdan Planici! Prosport anunta ca finalista Cupei Germaniei l-a urmarit pe fundasul Stelei la ultimele partide si este gata sa faca o oferta! Impresarul fundasului de 26 de ani, Zvonko Milojkovic, a recunoscut interesul pentru jucatorul sau, insa crede ca acesta nu poate pleca decat daca e platita clauza de reziliere a contractului cu Steaua.

"La meciul cu CSU Craiova a fost urmarit de cineva din Germania, dar nu e corect sa va spun numele echipei. El a fost urmarit si de alte cluburi mai recent, la meciul cu CFR Cluj. Dar nu e de vanzare, asta e politica in momentul de fata.

E e urmarit atent din Germania, insa sunt variante si din Italia si Franta. Insa exista o problema. Bogdan nu este de vanzare in acest moment, e doar de un an la echipa, conducerea asa spune. Singura varianta ca el sa poata pleca este ca unul dintre cluburile interesate sa vina cu 10 milioane de euro. De ce 10? Pentru ca asta e clauza de reziliere a lui Planic” a declarat impresarul lui Bogdan Planici pentru Prosport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies