OFERTA bomba din Premier League! Doua echipe se lupta sa-l transfere pe unul dintre preferatii lui Reghecampf:

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 08:59

	OFERTA bomba din Premier League! Doua echipe se lupta sa-l transfere pe unul dintre preferatii lui Reghecampf:

► ZIUA Z+1 in Dosarul Transferurilor! Cod rosu de libertate: maine LIVE de la Tribunalla Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Steaua este gata sa faca un mega transfer. Dupa ce l-a dat pe Chiriches la Tottenham pentru 8.5 milioane de euro, echipa din Ghencea poate incasa din nou bani pentru un jucator.

Doua echipe din Premier League se lupta sa-l transfere pe Nicusor Stanciu, jucator care are contract cu Steaua pana in 2018.

Stiridesport scrie ca Newcastle United si Stoke City sunt echipele care il vor cu orice pret pe Stanciu, jucator cotat la 2 milioane de euro.

Stoke este pe locul 14 in Premier League. Echipa lui Mark Hughes are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, fiind la 4 puncte de locul 18, ultimul loc retrogradabil.

De cealalta parte, Newcastle spera sa prinda un loc de cupele europene. Echipa antrenata de Alan Pardew este momentan pe locul 8 si a revenit cu o victorie cu 3-1 in fata celor de la West Ham, dupa o serie de 4 infrangeri consecutive in campionat si Cupa Angliei.

16 meciuri in Liga I a jucat Nicusor Stanciu pentru Steaua in acest sezon
4 goluri a reusit sa inscrie Stanciu pentru Steaua

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies